61 Bomen op Larenstein gekapt!

Bij de vaststelling van het bedrijvenpark Larenstein werd een perceel gereserveerd voor een tankstation. Deze werd dus recent toegewezen aan de fa. De Rooy. Maar het college besloot onlangs om gratis grondruil toe te passen met een ander perceel. Dit had tot gevolg dat er 61 bomen gekapt moesten worden. Het college heeft in de vakantieperiode de bezwaarschriften via juridische trucs en processen bij de bestuursrechter toch toestemming gekregen. Hieruit blijkt des te meer, dat de College met goedkeuring van de coalitie economische belangen hoger aanslaat dan het groenbeheer en bezwaren van de burgers. Wij hebben een motie van afkeuring ingediend, maar deze werd verworpen.

Geplaatst in Nieuws vanuit de fractie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *