Wat was het speerpunt van Bilts Belang in 2010? Wat is er mee gedaan en wat wordt uw speerpunt voor 2014?

Bilts Belang was in de periode 2004-2006 één van de college-ondersteunende partijen. Bilts Belang is niet weggelopen voor zijn verantwoordelijkheid en heeft de moed gehad om voor 13,6 miljoen ombuigingen door te voeren. Daarnaast zijn in die periode vele projecten op de rails gezet, zoals het Cultuurhuis, renovatie van de Kwinkelier, herinrichting van Julianalaan/Vinkenplein, spoortunnels bij Soestdijkseweg en Leijenseweg, woningbouw gemeentewerf Maartensdijk, herinrichting Hessing-terrein en Inventum-terrein, nieuwbouw buurthuis Hollandsche Rading, nieuwbouw Julianaschool, Theresiaschool en Werkplaats, herinrichting Hessenweg en Groenekanseweg.

Het gezond houden van de financiën en het budgettair neutraal afmaken van die projecten zijn sindsdien speerpunten van Bilts Belang geweest en zullen ook één van de belangrijkste speerpunten vanaf 2014 worden!

Geplaatst in Nieuws, Nieuws vanuit de fractie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *