Bundel het verzet!

Bilts Belang is in 1997 onder de naam ABBB opgericht door ontevreden (raads)leden van de VVD, waaronder het huidige raadslid Tiny Middleton. Zij vinden, dat de VVD zich teveel richt op de belangenbehartiging van Bilthoven-Noord en te weinig oog heeft voor de belangen van de rest van de gemeente. Sindsdien is Bilts Belang als lokale partij een betrouwbare factor gebleken in de Biltse politiek.

In 2004 werd Bilts Belang zelfs gevraagd om samen met drie andere kleine partijen een wethouder te leveren in het college dat tot taak had om de financiën van de gemeente weer gezond te maken. Bij de verkiezingen van 2006 werd Bilts Belang daarvoor bijna met een tweede zetel beloond.

In 2009 stapte Han IJssennagger, die als wethouder in 2004-2006 de financiën van de gemeente op orde had gebracht, over naar Bilts Belang. In 2010 was Bilts Belang met vier zetels de grote winnaar van de verkiezingen, maar werd door de zittende collegepartijen VVD, D66 en PvdA/GroenLinks uit het college gehouden.

Nu steeds meer kiezers zich afkeren van de landelijke politieke partijen, is de tijd rijp voor Bilts Belang om verder te groeien. Tenzij de Raad verder versnipperd raakt door (nieuwe)splinterpartijtjes, zal het onmogelijk zijn om Bilts Belang nóg een keer te negeren. Bundel het verzet! Stem daarom nu lijst 3! Want De Bilt gaat met dank aan VVD, D66, PvdA en GroenLinks wederom financieel moeilijke tijden tegemoet!

Bilts Belang: al 16 jaar een betrouwbare lokale partij!

Geplaatst in Nieuws, Nieuws vanuit de fractie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *