Bilts Belang wil doorgroeien met ervaren kandidaten!

Bilts Belang heeft haar lijst bekend gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Er staan 15 namen op, lijsttrekker is de huidige fractievoorzitter en oud-wethouder Han IJssennagger en op plaats twee en drie staan de huidige raadsleden Tiny Middleton en Hans Brilleman.

Lijst Bilts Belang

Op de foto staan de eerste zeven kandidaten van de lijst, van links naar rechts staande: Anthony le Poole, Peter Westerhof, Wim Odink en Henk Scherer en zittend Hans Brilleman, Tiny Middleton en Han IJssennagger.

Han IJssennagger: “In 2006 haalden we net geen twee zetels, in 2010 vier en een stabiele doorgroei ligt in de lijn der verwachtingen. Bovendien krijgen we van veel burgers te horen, dat zij het huidige regeringsbeleid van VVD en PvdA, gesteund door D66, zat zijn en nu de gemeenteraadsverkiezingen willen gebruiken om een signaal af te geven van “tot hier en niet verder” en daarom nu eens een keer op Bilts Belang willen gaan stemmen. Toevallig hebben dezelfde partijen het de afgelopen 8 jaar in De Bilt ook niet best gedaan. Er zijn miljoenen onnodig uitgegeven met onzinnige projecten en er zijn verkeerde keuzes gemaakt. Met het vernieuwen van het Centrum heeft dit college zo lang gedraald, dat de meeste plannen inmiddels door de tijd zijn achterhaald. Op veel plaatsen in de gemeente De Bilt is kaalslag gepleegd zonder reëel perspectief op wederopbouw, het lijkt wel een oorlogsgebied! Toch bleef dit college doorgaan op een eenmaal ingeslagen weg. Gevolg is, dat, met alles wat we nog voor onze kiezen krijgen, het geld van De Bilt volledig op is en we tot overmaat van ramp ook nog eens 7 miljoen per jaar extra zullen moeten gaan bezuinigen. Een voor De Bilt ongekend hoog bedrag. Bilts Belang gaat de verantwoordelijkheid niet uit de weg en is bereid onder deze moeilijke omstandigheden collegeverantwoordelijkheid te gaan dragen. Bilts Belang heeft bovendien bewezen al 16 jaar een betrouwbare en stabiele lokale politieke partij te zijn. Hoe wij denken een en ander te realiseren staat in ons programma, dat ook binnenkort wordt vastgesteld.”

Han IJssennagger heeft in 2004 als wethouder met succes de financiën op orde gebracht en kan al zijn ervaring en deskundigheid opnieuw inzetten om de financiën weer gezond te maken.

Geplaatst in Nieuws, Nieuws vanuit de fractie, Nieuws vanuit het Bestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *