20 mei Politieke Markt

Op zaterdag 20 mei is er een Politieke Markt op het gemeentehuis.
Wij van Bilts Belang zijn ook aanwezig.

 

U kunt de markt bezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur. Om 11.15 uur opent plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad de markt. U treft hier onze kraam met raadsleden, commissieleden en bestuursleden.

Wij van Bilts Belang zijn altijd op zoek naar mensen die willen meedenken en meedoen. Dat kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan lid worden van de partij, actief bezig te zijn met commissiewerk of bestuurswerk en mogelijk als lid van de gemeenteraad.

 

De markt is niet ingericht voor discussies over de politieke actualiteit. Het doel van de politieke markt is om inwoners laagdrempelig te laten kennismaken met de ideeën van de verschillende partijen in de gemeenteraad en de mogelijkheden om maatschappelijk actief te worden. Misschien wel politiek actief, maar ook voor andere activiteiten zoals organisatie van en communicatie over politieke evenementen en debatten.

Geplaatst in Nieuws, Nieuws vanuit het Bestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *