Verkiezingsuitslag

De burgers in De Bilt hebben voornamelijk landelijk gestemd. Het speelveld voor de lokale partijen is landelijk gegroeid naar ruim 30%, in De Bilt niet. Het “lokale speelveld” is beperkt gebleven tot 6 zetels. Forza heeft daarbij één zetel van ons afgesnoept. Het speelveld voor de Christelijke partijen is beperkt gebleven tot 5 zetels en de verwachting is, dat daar geen verandering meer in zit. Het resultaat bij de overige landelijke partijen in De Bilt kan bijna niet gebaseerd zijn op hetgeen zij in De Bilt gepresteerd hebben: Jesse Klaver en dus niet GroenLinks in de Bilt heeft ook hier gewonnen, Pechtholt heeft ook hier verloren, evenals Lilian Marijnissen en Lodewijk Asscher. Rutte krijgt onbegrijpelijkerwijs nog steeds ook in De Bilt het vertrouwen, evenals Buma.

Het is niet anders, maar dat betekent wel, dat onze standpunten, onze inzet de afgelopen 4 jaar en onze verkiezingscampagne slechts marginaal van invloed zijn geweest.

Wij zullen ons in blijven zetten voor het Bilts Belang, ook uw belang!

Geplaatst in Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *